susanne-2Om Susanne Boëtius

AUT. CAND. PSYCH.

Om mig /Min profil

Min baggrund for at arbejde i institutionspsykolog.dk bygger på en bred erfaring som jeg blandt andet har fået som psykolog på daginstitutionsområdet, som underviser, som leder og som praktiserende psykolog.

Forud mit studie på Københavns Universitet er jeg uddannet pædagog. Jeg blev cand.psych. fra Københavns Universitet i 1991 og blev autoriseret af Psykolognævnet I 2009. Jeg har arbejdet som pædagog på dag- og døgninstitutioner under mit psykologistudie.

Min ledelseserfaring stammer fra at jeg har været souschef på et socialpædagogisk seminarium i 6 år og leder af en psykologordning i en paraplyorgansiation i 10 år.

Jeg har haft egen praksis siden 2005.

​Mit arbejde som psykolog har primært været som institutionspsykolog, hvor jeg har besøgt institutioner og superviseret personale, lavet ledersparring, børneobservationer, forældre samtaler/ rådgivning og samtaler med børn og unge. Jeg har arbejdet en del med familier og den dynamik der opstår når alle er i udvikling, men ikke alle nødvendigvis trives.

I mit arbejde som psykolog er jeg er især optaget af, hvad der kan lade sig gøre. Jeg sætter fokus på muligheder frem for begrænsninger.

Det er vigtigt at børn er omgivet af guider, der kan fortælle, hvad de må og kan, frem for kontrollører, som fortæller, hvad de ikke må og ikke skal.

susanne-2

Susanne Boëtius

AUT. CAND. PSYCH.

dp

Kontakt mig på:

​CVR: 29230870

Østerbrogade 230, 4. th

2100 København Ø

​susanne@institutionspsykolog.dk 

Se Cookiedeklaration

Eksterne samarbejdspartnere​